Mingle the Single

Ontmoet gelijkgestemden in jouw regio!

Virtueel daten

Wat is virtueel daten?

Je gaat daten zoals je normaal in een cafĂ© of restaurant zou doen, maar nu doe je dit achter je laptop, tablet of op je smartphone vanuit huis, ‘virtueel’ noemen we dat.

De 2 hostessen zitten achter de camera klaar om je hartelijk te ontvangen in onze virtuele kroeg. Na een korte uitleg gaan we in groepjes uit elkaar en ga je andere mensen ontmoeten.

Bekijk hier de agenda met data virtueel daten.


Virtueel daten… Kan ik dat? Ik ben niet zo handig met de computer.

Je hoeft geen diepgaande computer of tablet kennis te hebben om mee te kunnen doen. 24 uur van te voren mailen we je de instructies door. Zo kun je alle stappen volgen en kan er bijna niets mis gaan. Het is wel belangrijk om een goede internetverbinding te hebben. Mocht er toch iets niet helemaal lekker werken, dan kunnen wij je op afstand begeleiden om het op te lossen.

Wat heb je nodig?

  • Een laptop, smartphone of tablet met camera en speaker
  • Een goede internet verbinding in een rustige kamer zonder achtergrond geluiden
  • Alle instructies ontvang je na aanmelding

In een klein uur zul je rond de 5 gesprekken hebben van rond de 5 minuten. Noteer voor jezelf tussendoor of je het een leuk gesprek vond en de naam van diegene. Na afloop is er nog tijd om virtueel even na te praten.

Aan het eind kun je ons via een online formulier  laten weten wie je nog wel eens zou willen spreken. Dan zorgen wij bij een wederzijdse interesse dat jullie elkaars e-mailadres krijgen. En dan is het uiteraard aan jullie!


We streven naar een eerlijke verdeling man/vrouw, maar het kan voorkomen dat er meer mannen of vrouwen zijn. Soms verschuiven we dan de datum zodat nog meer mensen zich kunnen aanmelden.

Kom jij ook? Meld je dan hier aan!