Mingle the Single

Ontmoet gelijkgestemden in jouw regio!

Over ons

Onze missie en passie is het bij elkaar brengen van alleenstaanden/singles in (landelijke gebieden, zoals) de Hoeksche Waard. Of het nu is voor vriendschap, verbinding of een liefdesrelatie, nieuwe mensen ontmoeten uit de buurt is leuk!

Tijdens Mingle the Single activiteiten beleef je als ‘single’ een volledige avond of middag uit waarbij een goede, relaxte sfeer voorop staat. Onder het genot van een een hapje en een drankje ontmoet je andere singles. Soms is dat in een vorm van speeddate, waarin alle iedereen elkaar een paar minuten persoonlijk spreekt en zo een goede eerste indruk van elkaar krijgt. Hierna is er altijd nog gelegenheid voor een gezellige borrel, met fijne muziek in een relaxte sfeer. Iedereen mag een vrijgezelle vriend of vriendin meenemen!

Benieuwd wanneer de eerst volgende editie is? Kijk snel in de agenda of meld je direct aan.

 

In de media


De eerste editie op 31 januari 2020 heeft volop media aandacht gekregen. Wij waren onder andere te zien in:

Hoeksch Nieuws
Algemeen Dagblad
In de Buurt
Hoeksche Waard.nl
Omroep Hoeksche Waard
– Nogmaals In de Buurt
RTV Rijmond
– Nogmaals in Algemeen Dagblad
Het Kompas

Naar aanleiding van het evenement voor 50 t/m 65 jaar op 5 april 2020:

Het Kompas
In de Buurt
– Hoeksch Nieuws


Ambassadeurs

Wij willen met Mingle the Single impact maken. Daarom is het erg prettig als ervaren ondernemers en organisaties ons steunen en een warm hart toedragen! Zeer verheugd zijn wij dan ook dat, naar aanleiding van de eerste editie, kinderopvangorganisatie Kivido ons wil blijven vertegenwoordigen als ambassadeur. Wil je ook ambassadeur worden? Neem contact met ons op.

Ambassadeur Stefanie Verrijp, directeur kinderopvangorganisatie Kivido BV
Winnaar Ondernemersprijs Hoeksche Waard 2019

“Toen mij gevraagd werd om ambassadeur te worden voor Mingle the Single was ik best heel trots. Na de eerste editie dacht ik dat mijn rol uitgespeeld was, maar in de vervolggesprekken met Natascha kwamen wij erachter dat mijn input op verschillende zaken nog gewaardeerd zou worden, ook in de toekomst. Ik ben echt onder de indruk van de drijfveren van Natascha en haar team. Gedreven vanuit idealisme en positiviteit. Dat delen wij. Daarom weet ik zeker dat de huidige en toekomstige kandidaten en vrijgezellen vertrouwen kunnen hebben in de organisatie. Er zijn nog veel meer ideeën voor de toekomst en ik ben super enthousiast dat ik ook daarin weer een kleine input mag hebben. Samen is het toch prettiger en daarom Mingle the Single.”