Mingle the Single

Ontmoet andere singles op onze activiteiten

Over ons

Wij organiseren gezellige activiteiten en events voor singles!

Vind nieuwe liefde of doe gewoon gezellig mee.

 

Sinds 2020 organiseren wij activiteiten voor singles / alleenstaanden / vrijgezellen vanaf 25 jaar. We zorgen voor een fijne, ongedwongen sfeer, met een ‘personal touch’. Je kunt met alles bij ons team terecht, we bieden altijd een luisterend oor. We zorgen altijd dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt.

We richten ons voornamelijk op singles en activiteiten buiten de grotere steden en in de landelijke gebieden. Zo organiseren we bijvoorbeeld speeddate avonden, wandelingen, maar ook een leuke sportieve activiteiten in de buitenlucht, met aansluitend een barbecue. Bij ons kom je niks tekort!

 

Benieuwd wanneer de eerst volgende editie is? Kijk snel in de agenda of meld je direct aan.

 

 

 

“Het bij elkaar brengen van singles op een ongedwongen manier is onze passie!”

 

Hoe het ooit begon?

Twee evenementenorganisators met een gezamenlijke passie: mensen verbinden en mooie events vonden elkaar. De één raakte aan de praat met de directeur van een Kinderopvangorganisatie, Stefanie Verrijp (zie hieronder). “Ik zie zoveel single ouders voorbij komen, zou het nou niet eens leuk zijn om hen bij elkaar te brengen? Gelukkige ouders zorgt voor gelukkige kinderen!”. Zo gezegd, zo gedaan: er werd een speeddate avond georganiseerd voor alleenstaande ouders. De kinderopvangorganisatie bood die avond gratis opvang aan. Ook niet-ouders kwamen op deze avond af en het was een groot succes! Mingle the Single was geboren.

 

Stage lopen bij het toffe Team Mingle the Single?

Bekijk onze stage vacature!

 

In de media

De eerste editie op 31 januari 2020 heeft volop media aandacht gekregen. Wij waren onder andere te zien in:

Hoeksch Nieuws
Algemeen Dagblad
In de Buurt
Hoeksche Waard.nl
Omroep Hoeksche Waard
– Nogmaals In de Buurt
RTV Rijmond
– Nogmaals in Algemeen Dagblad
Het Kompas

Naar aanleiding van het evenement voor 50 t/m 65 jaar op 5 april 2020:

Het Kompas
In de Buurt
– Hoeksch Nieuws

 

Ambassadeurs

Wij willen met Mingle the Single impact maken. Daarom is het erg prettig als ervaren ondernemers en organisaties ons steunen en een warm hart toedragen! Zeer verheugd zijn wij dan ook dat, naar aanleiding van de eerste editie, kinderopvangorganisatie Kivido ons wil blijven vertegenwoordigen als ambassadeur. Wil je ook ambassadeur worden? Neem contact met ons op.

Ambassadeur Stefanie Verrijp, directeur kinderopvangorganisatie Kivido BV
Winnaar Ondernemersprijs Hoeksche Waard 2019

“Toen mij gevraagd werd om ambassadeur te worden voor Mingle the Single was ik best heel trots. Na de eerste editie dacht ik dat mijn rol uitgespeeld was, maar in de vervolggesprekken met Natascha kwamen wij erachter dat mijn input op verschillende zaken nog gewaardeerd zou worden, ook in de toekomst. Ik ben echt onder de indruk van de drijfveren van Natascha en haar team. Gedreven vanuit idealisme en positiviteit. Dat delen wij. Daarom weet ik zeker dat de huidige en toekomstige kandidaten en vrijgezellen vertrouwen kunnen hebben in de organisatie. Er zijn nog veel meer ideeën voor de toekomst en ik ben super enthousiast dat ik ook daarin weer een kleine input mag hebben. Samen is het toch prettiger en daarom Mingle the Single.”