Mingle the Single

Ontmoet andere singles op onze activiteiten

Masterclass: ‘Een date met jezelf’

Masterclass 'Een date met jezelf'

Wat is jouw eigen aandeel in jouw liefdes- en levensgeluk?

Ben jij je eigenlijk bewust van wat je echt wilt en nodig hebt in het leven en de liefde? Leef jij het liefdesleven van je dromen? Of droom jij over meer liefde in je leven?

Hoe beter je weet wat je wilt en wat bij jou past, hoe meer je dit ook voor elkaar krijgt (en de juiste personen op liefdes- en vriendschappelijk gebied aantrekt). Maar, hoe krijg je nu voor jezelf duidelijk en concreet wat voor jou belangrijk is en waar jij naar verlangt? Tijdens deze online Masterclass ‘Een date met jezelf‘ zoomen we in op JOUW binnenwereld en doorlopen we met elkaar, stap voor stap een mooi proces naar meer bewustwording van jouw verlangens.

“Een echte feel-good-boost!”
 

Wil jij helder krijgen wat voor jou nu echt belangrijk is in een partner en in een gezonde relatie? Deze 1,5 uur durende interactieve workshop maakt jou bewuster om te handelen naar wat goed bij jou past en afstand te doen van de dingen die jou niet helpen in dit (liefdes)leven. ‘Op date met jezelf’!

Deze Masterclass wordt speciaal voor Mingle the Single gegeven door onze expert:


Simone van den Berg

Trainer, coach, inspirator en oprichter van Levensboost

Simone leefde jarenlang vanuit haar hoofd, zonder dat ze zich hier bewust van was. Ondanks dat ze op veel vlakken maatschappelijk gezien behoorlijk succesvol was (hoog niveau gesport, academisch geschoold,  goede managementbaan, rijk sociaal leven), was ze niet 100% gelukkig. Ze begeleidt al jaren Singles naar een bewuster en gelukkiger leven. Stapje voor stapje is ze op ontdekkingsreis gegaan en staat ze nu meer dan ooit met verbinding met zichzelf en haar verlangens. Bekijk de website van Levensboost.

Wil jij je bewust gaan worden van….

 

  • Waar jij écht blij van wordt in de liefde en in je leven?
  • Hoe je heel simpel je bewustzijn kan vergroten en verdere stappen kunt ondernemen?
  • Wat voor muurtjes jij in de loop van je leven hebt opgebouwd?
  • En hoe je die muurtjes weer kunt afbreken?
  • Hoe jij zelf invloed hebt op je liefdes- en levensgeluk?

Praktische informatie

In navolging op onze eerste succesvolle Liefdesboost webinar in mei 2020, organiseren we nu onze eerste online Masterclass op donderdag 25 februari om 20:00 uur en duurt ongeveer 1,5 uur.

Het Team van Mingle the Single verwelkomt je graag in de online omgeving en is ook aanwezig bij deze Masterclass. Simone deelt haar kennis en aan de hand van opdrachten ga je als deelnemer zelf en met elkaar aan de slag.

Heb je nog vragen over de masterclass? Twijfel je of dit iets voor jou is? Stuur ons gerust een mail!

Je kunt deelnemen via je computer of tablet, van te voren ontvang je een uitgebreide instructie.

Zorg dat je pen & papier en een heerlijke kop thee naast je hebt staan en sta vooral open voor verandering.

De masterclass gaat door bij minimaal 10 aanmeldingen

COMBI-DEAL

Wil je samen met een vriend of vriendin deelnemen aan deze online masterclass? Dat kan! Bij de aanschaf van twee kaarten ontvangen jullie een mooie korting. Kies voor de speciale combi-deal bij de aanmelding.